Älska Göteborg/min säng

Fy farao vad jag vill till Göteborg. Visst stockholm är en mysig stad, men det finns inget mer än goa göteborg. Tänk att få höra ren göteborska och inte stockholmska. 

Varje gång jag är bortrest eller något liknande så är det alltid någonting som ska hända. Som nu precis, när jag satt och läste min syster blogg. Hundproblem och även fel på elektrisiteten hemma. haha. Jag satt och garvade ihjäl mig. Kära caroline! Till och med jag som yngre än dig klarar av att sätta in en ny propp i skåpet. hahahahaha. Kommer skratta åt detta länge.


Nu har jag saknaden efter mina kompisar där hemma. Deras närhet och umgänge. Herre gud, vad är det för fel på mig. Det är ju inte så att jag inte kommer att träffa dom mer.

Vill bara säga till er alla där hemma


Jag  ÄLSKAR er....


Pusss


Malin Backner


Äntligen

Här sitter jag och slappar. har en sådan underbar känsla i kroppen som jag inte kan beskriva.
För första gången kan jag sitta och inte ha ångest över någonting.

Ska äntligen berätta det, det som ni alla har väntat på.


JAG HAR KLARAT TEORI PROVET.


det kan inte kännas bättre:P haha :D


ha en underbar kväll :p pusssss

Malin Backner

Ring ring !!!

Herre gud vad man blir förvånad när någon ringer. man springer snabbt till sin mobiletelefon och undrar vem det är som vill prata med just mig. Igår hände det något riktigt roligt. Jag satt och inte gjortde något speciellt då min telefon ringde.
Det visade sig vara min underbara kompis Ellen. Den första meningen jag fick utav henne var:

- Jag har fått körkort, jag klarade uppkörningen.

Kan ni fatta vilken härlig känsla jag fick när hon sa det i luren, min bästa kompis har fått körkort. Men då sitter man här och tänker, herre gud när ska jag börja övningsköra hemma?:P haha :D Där satt vi och pratade hur det är att köra upp oc vad det är som händer osv. Det måste vara helt sjukt att sitta i en bil med en helt främmande människa och han ska bedömma hur dant man kör.

Undra vilken männsika jag kommer att få när jag ska köra upp:p haha :D men men, man får ta det då den dagen kommer. Det jag ville säga ÄR GRATTIS ELLEN:


Ha det bra alla körglada männskor där ute.


Malin Backner

Saknad

Trötthet, slöhet och varsamhet. Det är dom tre orden jag kan komma på för tillfället. Visst är det härligt att ibland komma hemifrån. Men saknar min bästa vän (sängen).
Min mjuka goa säng. Nu ska jag inte vara elak, jag saknar även la familja.

Nu ska jag inte klaga, jag har ju underbara kompisar här, vi tar hand om varandra och hjälper varandra. Det bästa är att vi alla delar på allting. VI lagar mat osv tillsammans.

Ne, nu ska jag äta frukost. Ha en underbar dag.


Kram

Malin Backner

RSS 2.0