I*k*e*a!

Shit!... jag hatar att handla när det är sjukt mycket människor i butiken. Som ni kanske redan förstår så har jag idag vart på ikea. Jag var även där under gårdagen med min syster och min mor, men då var det inte lika mycket folk.. om jag får lov att säga det, men det var KAOS idag. Visst jag förstår varför människor åker till ikea efter löning, alla vill ju göra iordning i sina hem!.. Mina inköp under dagen blev min efterlängtade säng. Jag har efter många vändor åkt och köpt en underbar 120 säng. Dock så kan jag inte sova i den under kvällen pga att jag inte klarar av att lyfta två sängar och skrivbord helt ensam. Lite synd men men. Får la ta det en annan dag, om jag har tid dvs.

Men ni förstår inte hur länge jag har velat ha en ny säng, en 120 säng. Den ser väldigt liten ut men det är nog större än vad jag kan tänka mig. Inte nog med att jag har köpt en ny säng jag ska även byta rum till carros gammla rum.. mycket större och bättre nu när jag har en större säng att sova i. Jag hoppas det blir bra. jag har valt att ta bort massa saker ifrån rummet som gör att jag har större rum samt att jag har monterat ner hela hennes skrivbord.... shit va roligt det var att gå igenom lite saker. Har hittat lite saker som man har glömt av att man har samt riktigt gammla kort.

Dock så lär det ta ett tag innan mitt rum är färdigt, ville att allt skulle blir klart idag så nu är jag faktiskt lite sur att det inte blev det. Alla vill olika men jag vill att allt skall gå på mitt sätt, det är ändå mitt rum!.

jag ska lägga upp ett kort på rummet så småningom så ni kan se hur det ser ut. jag tror jag kommer bli nöjd men det är bara att hoppas.

nee nu ska jag återgå till sagan om ringen filmen och slappa =)

Sov gott

//Malin Backner

one night stand!

Shit va roligt jag hade de under gårdagen. Allt började med en underbar dag på jobbet, dock så spö regnade de så allt gick nedåt men tack vare min Jennifer så lyckas hon övertala mig att ändå hänga med ut.
Det började med att vi åkte hem till mig för att göra iordning oss för utgång. Jag hann duscha, sminka mig samt göra iordning håret på en timma, jag är sjukt duktig!.

Sedan väl på väg till stan så kände vi oss sjukligt hungriga. När vi kom fram till nothing hill där alla satt så fanns det inget bord eller ngt stället för att äta, så vi gick över till andra sidan av gatan till en resturang. Jag skämtar inte när jag säger att jag har aldrig ALDRIG ätit så god entrecot. mumsigt. Efter den middagen började vi så småningom återgå till umgänget på andra sidan. Vi hade fasligt trevligt.
Runt elva tiden gick vi eller oj förlåt tog taxi till Park Lane där vi lyckades komma in i VIP kön. Tack vare goa Fredrik. Väl där inne behövde jag egentligen inte dricka något, mådde jätte bra och hade jätte trevligt tills jag blev bjuden på en shot. Den skulle jag absolut inte tagit pga DEN JOBBIGA MORGONEN DAGEN EFTER. Jag har aldrig och då menar jag det. Aldrig vart bakis förut!... tills nu!... jag mådde illa, kändes som om jag skulle få upp allt jag åt under gårdagen plus att jag hade sprängande huvudvärk!.

Aja nu ska vi inte ta de negativa före de positiva. Jag hade jätte trevligt och jag träffade massa underbara människor ute på krogen. jag vet att det låter jätte tjatande men jag hade de jätte trevligt. men en sak jag tycker är helt underbart och det är att varje gång jag går ut så lyckas jag alltid ta sista spårvagnen hem för kvällen. haha.. nu ska jag ta i trä och hoppas att det förbli så. haha.

Jaja nog tjatat om min underbara kväll och vill tacka alla som skapade den underbara kvällen.. Jag hoppas verkligen att en sådan kväll dyker upp snart igen!..

Massa pussar..
Nu skall jag hjälpa min pappa att starta ett mail konto.. haha han får snart ryck på våran stationära dator som verkligen inte vill in eller ut på nätet.. haha. Tycker faktiskt synd om honom. Men jag är så lycklig över min lilla dator som jag nu sitter i soffan med och slappar.

Ooo jag har en låång dag framför mig imorgon. Då skall jag nämligen iväg och köpa en säng. En 120 säng. Tidigare har jag alltid haft en 90 säng. Men nu är jag större och vill snart flytta hemifrån. Så nu ska jag passa på att förnya mig, flytta rum samt att byta säng. Jag blir nästan lite ledsen med att säga de och byta min älskade barn säng. Denna säng som jag har nu är helt underbar. Inte för mjuk och inte för hård. Jag är faktiskt lite rädd att byta till en säng som är jätte obekväm.! men man lär sig av sina misstag. (finns alltid blocket) haha.

Nee nu ska jag inte skriva mer... men jag hoppas ni alla som är ute och festar att ha en sjukt trevlig kväll för nu ska jag gå och mysa i min säng för sista gången i hela mitt liv.

//Malin backner

Vänta lite, stanna lite, vad händer VART ÄR JAG?

Ni kanske förstår min förrvirring på min rubrik som jag hade idag. Det är precis som jag kände mig idag. När jag nu sitter här hemma och funderar på vad jag har gjort idag mer än att jobba..... JAG HAR INGEN ANNING!. helt sjukt.
Jag har några exempel på att jennifer och jag pratade via mailen och jag kom på efter tre timmar att jag inte har svarat. Fick panik och svarade direkt. Hur i *pip* får man paik när man har glömt att svara på något.  Inte nog bara med det. Det känndes som om jag inte har vart vid min plats under hela dagen, men ändå så lyckades jag ta många samtal.

Jag känner mig ganska förvirrad så om ni inte förstår någonting så är det på grund utav min förvirring. Neee nu måste jag sluta vara förvirrad och ta tag i dagen som kommer. Tycker det låter sjukt kul med att inte veta vad det är som jag har gjort under dagen, men men, det kan väll hända alla. (hoppas jag iallfall)




Allt är upp och ner, men skit samma... jag älskar livet precis som det är iallfall trots hur dan jag är som person!


Snart ger jag upp!

Jag har länge nu tänkt att jag inte behöver ha någon att vara kär i, men nu börjar jag överväga saken. Jag vet och är medveten om vad för konsekvenser det finns med ett förhållande.  Men jag kan ge ett exempel på vad det är jag menar som kan gå massa olika uppfattningar vad det är man saknar i livet. Ex. Nu när jag har åkt till samt hem ifrån jobbet ser jag alltid ett par som sitter och håller hand samt att dom verkligen känner sig trygga vid sidan av varandra. Ett par som gick vid spårvfagnshållplatsen och bara tittade ¨på varandra, det var som om dom verkligen var kära i varandra. Det är det jag saknar. känslan att veta att någon alltid finns där om det skulle avra något. Naturligvis finns mina vänner och släktingar, den kännslan är inte samma som att hålla någon riktigt kär.

Men men, nu skall jag inte deppa för det, det finns värre saker att deppa för. Jag försöker se ljust på framtiden, vad det är jag vill uppnå med livet. Jag vill verkligen ut och resa och lära känna världen, men samtigt så vill jag leva ett eget liv och flytta hemifrån. Visst kan jag tänka mig att bo med en kompis, det hade vart underbart, billig hyra och allt. men det jag är rädd för är att bli ovänn med den vännen pga att vi alla är olika och vill ha olika stilar på saker och ting.
* vem skall sköta disken
*vem skall städa
*du har tagit för mycket av allt. nu skall du betala tillbaka etc. Därför tycker jag det är som bäst att ha sitt egna och därefter flytta in med någon, extra plus om det blir med en kille.

JAG SKALL INTE TÄNKA PÅ DET, DEN DAGEN KOMMER NÄR JAG MINST ANNAR DET.

nee nu skall jag iväg och ragga lite på msn.. kul va.. ne för det mesta är det ju tjejer jag tjatar med.. liak trevligt att prata skitsnack med vänner än kärleksbekymer.. så min klagohöna för denna dagen blev min lilla blogg..
mohahah

//Malin Backner

RSS 2.0