Varmt till kallt

Jag ska börja med att säga att jag är jätte trött, har inte vant mig än vid tiden och vädret.
Det är + 30 grader utomhus och jag dööööör. Men idag är det svalt och det är jag glad över. Jag är också väldigt förskyld, men det bryr jag mig inte om jag är ju i USA.

Igår gjorde vi inget speciellt. Vi körde Sophia till camp och sedan hem till Barbra. Äntligen hittade vi ett hotell som vi ska bo på imrogon när vi ålker in til NY. Det blev Hotell Pensalvenia som ligger typ i mitten av stan.  Ska shoppa loss och även ta massa kort på allt möjligt.

Det hände inte så mycket igår, förutom att vi åkte till Poolen och badade osv men annars hyrde vi film på kvällen och sov. hehe :D men men. Idag ska jag och carro åka iväg på kvällen och gå på resturang osv. Mysigt.

Ni får ha de så bra hemma

Köss

Malin Backner

Im here

Tänk tanken att bara vara i NY och känna den äckliga och kvävda luften som finns här. Om ni inte redan visste det, så är jag HÄR dvs i Usa. haha... Här har man redan fått se hur deras värld ser ut. Flagor som hänger lite var stanns utanför husen och även små liv som springer utanför husen.

Flygresan gick mycket bra! under hela resan har jag tittat på tre filmer och samtidigt tänkt undra när något ska hända på planet. Jag har bla tänk motorn brinner, vi börjar störta och även vi kommer att krocka. Men det var inget att oroa sig om jag överlevde:P skratt..

Idag har jag varit och shoppat med syster. Alla biträden i affärerna är överangagerad och ska alltid säga Hello how are you och svaret blir alltid Im fine and U? men sedan vänder dom sig om och svara inte på frågan.. haha :D

Ni får helt enkelt ta och följa min blogg och se vad som händer under mitt liv I Usa!


Kram

Malin Backner

New York, here i come!

Imorgon åker jag, hela sverige kommer att sakna mig haha eller inte. Fick många kramar på jobbet idag "mysigt" det känns som om jag ska vara borta mer än nio dagar.

Ojojj vad jag ska shoppa loss, ska ha en helt ny garderob när jag kommer hem "mums" haha :D O hannes jag ska köpa de för den kronan som du inte gav mig:P haha :D jag kan bjuda på de:P haha :D
Jag är så lycklig, det känns som om jag kan fortsätta skriva hur jag känner och hur glad jag är! men ni hade inte orkat läsa allt skratt.

En sista grej Ha det så underbart här hemma i Sverige o hoppas ni saknar mig :p
 
Köss

Malin Backner


Entreprenörsveckan i ÖREBRO

Woho.
 Jag var en utav 225 entreprenörer som fick chansen att vara med under en vecka fullspäckad med massor av föreläsningar om entreprenörsskap. Veckan kunde inte bli bättre än vad den blev.
Förlåt om jag inte har skrivit innan, men hade inte en dator till hands. Fick bo i en underbart fin studentlägenhet "längtar tills man själv blir sådan student" Visst alla föreläsningar var ju inte bra, vissa fick man lärdom av och andra fick man mer lärdom av att ligga o sova. haha :D

Det häftigaste med denna veckan var ju att alla var aktiva och alla pratade med varandra, det var ingen som satt ensam någon stanns alla var med varandra och hade roligt. Har några bilder, men ni vet att jag hatar kamera så jag lägger inte upp någon =(  Om jag skulle skriva hur min vecka har varit så skulle förmodligen hela webbsiten cracha för jag har så mycket att berätta. hehe

* En tävlin hölls, dvs ett dataspel att bygga upp ett företag från grunden med försäljning av maskiner osv.
* Vi låg 5 av 45 st lag vilket var grymt bra
* Kunde ha haft bättre rumskompisar.
´* Maten, finns bara ett ord att säga MUMS.

Mer finns att berätta, men ni får la ta och fråga mig istället. hehe.

Ha en fortsatt trevlig kväll Kram

Malin Backner

Jobbet - Bio

Jag är sååå grymmm ! haha.. jag slutade jobbet kl 21,00 och bion skulle börja 21,15.
Vem är bäst, sprang dit på ca 5 min:P haha :D snacka om att ha en bra kondis. Hade dock lite hinder 1: Hannes stoppade mig och bärde iväg mig (morr) 2: om inte Georgios hade kört mig till centralen hade jag aldrig hunnit (tack) 3: sprang i högklackat och skämde ut mig lite var stanns på vägen.. haha :D men vad gör man inte för att roa folk som har det tråkigt skratt.

O caroline. Jag ska hälsa från alla gubbar på jobbet till dig:P haha :D

Puss

RSS 2.0