Rika barn leka bast.. eller inte.

Vilken dag. Nu har jag anrligen kommit pa att barn i sju ars aldern ar som svarast.. haha.. De vet inte vad de vill ha, och gor verkligen allt for att fa det. Tack vare att elaka malin e har sa e det jag som bestammer. haha. De maste tycka att jag e den elakaste manniskan pa jorden. Det kandes som om jag sade Nej hela dagen lang.. men de far inte leka med vatten eller kora pa folk, och definitivt inte leka pa gatan.. haha som jag sade innan, de maste hata mig.

Om ni inte redan har forstatt vad jag skriver om, sa har emma haft en playdate har i huset. Det menas att en av emmas vanner har varit har hela dagen. Om emma e jobbig under dagarna ensam, tank er tva likadana manniksor.. here gud, de skriker leker och skriker.. oo... va ja sa jobbig nar jag var liten....hmm kanske de kanske.
De tva forsta timmarna fick de leka for sig sjalva, och efter att barabra akt ivag gick vi till poolen for att bada. Det visade sig vara 40 grader varmt ute, men ingen sol.. yeappi. ackligt vader.. men jag skall inte klaga.

Emmas kara van ar en bortskamd lite unge med tva foraldrar som jobbar.. barbara berattade att hon har nya nanny hela tiden.. stackarn... men att forsoka sig pa mig uach.. de lyckades hon inte gora.. haha.. hon sade aldrig tack och sade vart ar min glass osv. aa, ni kan sjalv tanka er bortskamda barn hemma i sverige, har ar de dubbelt sa varre.. haha..
Men men, nu e dagen avklarad och sitter i soffan och srkiver detta meddelande igen. Funderar pa om jag skall ta fram Wii fitness och gora lite weokout... hmm later frestande.. eller sa tar jag och ater glass med choklad ovanpa.. mums.. eller varfor inte gora bada tva.. hmm.. haha..

Ikvall skall jag traffa JP och titta pa tv.. problemet ar att han slutar jobba kl elva, men skit samma, jag ar ledig imorgon och pa fredag.. yeappo... sa imorgon blir der formodligen NY och pa fredag har ingen anning.. funderar pa att fraga JP om han vill tag med mig pa batman filmen.. hmm... ska se om jag har magen att gora de.. haha han har iofs lovat mig det.

Ojoj, satt och tittade pa tv idag, ni kan aldrig gissa vad jag fick syn pa.. haha.. Fullt hus.. yeappi.. gud vad langesedan det visades pa tv hemma i sverige.. barnen var sa sma.. sa gulliga.. haha.. Aja, nu skall jag inte trotta ut er med mitt skrivande.. men som jag alltid sager jag e avis pa er dar hemma.. svensk sommar.. haha..

Om ni bara viste vad vi hittar i poolen varje dag.. efter att ni har last detta vill ni inte ha nagon pool alls.. haha... Idag hittade vi en dod groda i poolen.. stackarn.. vi tror att det ar samma groda som jag raddade fran poolen i forrgar.. haha... stackars groda... Tur som var sa var jag innomhus nar dom hittade den doda musen i poolen.. uach.... jag vantade i ca tre dagar innan jag badade i poolen igen.. haha.. uach.. jatte ackligt.. haha...

snalla jag ber er alla.. haha jag bara alskar att kolla pa detta programmet, ja spelar in varje avsnitt och vissa saker ar helt fantastiska och andra saker vill man bara inte se.. haha.. det har kommit en ny sason av America's got talent.. ga in pa youtube och kolla in.., ni lar bli sittande framfor datorn i flera timmar.. haha.. passar kanske bra under en regning dag.. haha..


massa pussar

Love ya...


Hus med barn och en nanny!

OOOOOOO... om ja inte alskar att det ar varmt och soligt ute. Tro det eller ej, men jag har blivit sjuk.. har fatt en jatte forskylning och det ar inte roligt. Jag kanner inte for att ta pa mig bikinin och doppa mig i poolen. Sa idag forsokte jag istallet leka med barnen utanfor poolen och hitta pa massor av lekar. haha Lyckades jatte bra tills barbara kom hem. Varfor ar ni inte i poolen? haha.. barnen sade att de hade jatte roligt och tankte inte pa varmen.. haha men men.. imorgon blir det bad i poolen om sa vadret tillater det. Imorgon skall vi ha playdate har hemma. En utav emmas vanner kommer over for att leka.
Skall se till att lyckas hitta pa nagot roligt med barnen sa att dom kommer ihag dagen for resten av deras liv.. ahah..

Allting borjar antligen kannas valdigt bra. Borjar fa tillbaka mitt sjalvfortroende. yeappii.. Borjar antlgen att fundera pa vad jag gor har och vad jag kan forbattra. det ar ju inte sa langt kvar tills jag satter mig pa planet som for mig hem, sa jag skall gora det basta av situationen.. 

Ttro det eller ej, men idag har jag kort till chester. For er som inte vet sa ar det en stad som har nagra butiker som ex Gap body.. Akte dit for att se om de hade bikini. Men icke sade nicke, de hade inget, sa istallet kopte jag underklader samt en snygg troja... haha... Inte nog med att jag gick in i butiker, jag passade pa att ga in pa supermarket.. typ som Ica maxi.. haha. sjukt stort, men jag kande mig som hemma. haha... yeaa.. Idag har aven barbaras foreldrar varit pa besok. Hennes foraldrar kommer ifran holland, sa de pratar nastan deras sprak vilket jag och tim inte forstar nagonting utav.. haha jippi.. men de forsokte prata engelska men blandade engelska med hollanska..hahha.. kul..haha.

Som nedan kan ni se nagra bilder jag har tagit under dagen.. bilden pa mig e nar jag e pa g och skall ta kort pa huset som ni kommer att se om ni skrollar nedat.. haha.. yeaappii..

Den lilla tjejen som cykar pa sin cykel ar Booh... och med sparkisen e Emma.




Har ser ni trojan som jag har kopt idag... den ar inte sa snygg liggande, men det ar sjukt snygg pa.. yeaa... stod och valde mellan denna fargen och vit.. hmm?










Pa den sista bilden kan ni se hur mitt rum ser ut utifran.. Dom ter fonstrerna som ar ovana garaget ar mitt rum. Dvs. Jag har hela overvaningen for mig sjalv.. jag har ingen ork att ta kort pa mitt run for tillfallet, men ni kommer snart att fa se det, fast i ett annat inlagg.. haha.

Nu skall jag ga och lagga mig.. ha en underbar dag.. massa pussar,,

Malin Backner

Bada i en gron pool!

haha tro det eller ej, men varan pool ar gron.. haha.. under veckan som gatt sa har det varit stromavbrott sa hela poolen pajade..hahah mums.. sa idag har det varit ca 38 grader varmt och vi har inte kunnat bada.. yeappi...

Hahah.. ja kom precis pa vad jag glomde att skriva igar, det var att vi blev stoppade av en polisbild pa motorvagen.. haha.. for er som inte vet sa maste man gora nagot fel for att kunna bli stoppade av polisbil.. haha det hela slutade med att Tim fick en fortkorningsbiljett, ingen biljett, utan snarare en varning osv... jag fattade inte riktigt vad det var, men sjalva tanken ar att han blev stoppad.. sa nu skall jag aldrig kora snabbare an hastigheten.. haha..

Idag har jag varit med barnen hela dagen. E aven sjuk, men det bryr jag mig inte om. Jag har barn att passa. haha. Idag hade jag och barbara ett samtal och jag trode helt alvarligt att hon skulle saga massa neggativa saker som jag gor fel och att jag skulle fa panik och aka hem. Men icke sade nicke, hon tycker om mig och sade att jag tar hand om hennes barn och att hela familjen alskar mig. Jag blev sa lycklig att jag borjade grata.. haha sjukt men sant.. haha.

Nar hon sade det har mina tankar gatt fram och tillbaka om mina alsklingar dar hemma. Min kara familj och mina kara vanner. Jag saknar er sa mycket.. Jag vill ha er i narheten och kunna prata svenska och gora saker som vi alltid har gjort, ingenting.. haha..
Bara vara.. inte ha nagra barn att tanka pa och kanna sig orolig. Jag alskar dessa barnen och dom ar helt underbara. Dom kan gora allt for sig sjalva.

Nu ligger jag i soffan och skriver detta blogg meddelande och funderar pa om jag skall traffa J.p ikvall.. han slutar jobba klockan elva, e de forsent, men samtidigt tycker jag att det vore trevligt att traffa nagon annan an familjen.. hmm.. haha hatar att ha beslutangest.. haha....

Hoppas ni har de bra i varmen och som jag alltid sager.. JAG ALSAKR ER.

Massa pussar


Malin Backner

Out I go!

Ok.... jag har under ca tva veckors gang funderat pa om jag verkligen behovs i detta hem. Men precis for ca tva minutersedan kom barbara fram till mig och sade att vi skulle diskutera och planera vad jag ska gora med barnen.
For er som inte vet sa finns det ingenting att gora har i omradet.. Allt bestar enbart av skog och mark. Yeappi. inte sa roligt jag vet. Jag forsoker att dra med barnen ut och gora nagonting, men hon tillater inte det.. Hon tycker att dom trivs mycket battre hemma an borta.. Aja, alla har sina asikter.

Jag har antligen funnit  mitt ratta jag har i USA. Jag har antligen borjat vara aktiv, dvs. Jag gar ut och springer varje kvall. Jag skall forsoka gora de aven pa morgonen, men ett steg i taget. Jag borjar att rpinga runt atta tiden och kommer hem en timma senare. Under den timman hinner solen samt alla moln komma och det blir svart... Nu menar jag inte ljust utan svart.. haha
Med tanken pa att vi lever i vildmarken sa kan ni gissa vad for djur jag alltid moter nar jag ar ute och springer.. Som idag holl jag pa att springa pa ett radjur.. Han/hon var ca en meter ifran mig innan vi fick syn pa varandra. Naturligtvis fick radjuret spratt och sprang runt i cirklar och kan ni tanka er mitt lilla hjarta och min radsla mot radjuret.. herre gud, trode jag skulle do.. hahaha... Som tur var ser ni att jag skriver och det menas att jag fortfarande lever.. haha,

Idag har barnen och pappan varit ivag pa baseball match och jag o barbara vart ensamna hemma. Barbara har vart sjuk och lyckats dra pa mig sjukdomen. Sa nu e jag snuvig och gar pa alvedoner dagligen.. inte bra jag vet. Sa nar jag e ensam och inte har nagonting att gora alskar jag att shoppa. Vilket slutade formodligen med feber.. haha.. skit samma.
Jag var beslutsam att hitta ett kopcenter som jag och caroline var pa forra aret, allt slutade med att jag korde vilse och vande mot mitt riktiga kopcenter som jag alltid gar till.. haha. Dar hittade jag min troja som jag alltid har velat ha, som jag flera ganger om forsokt att kopa. Men oj, idag var det rea pa den och gissa vad jag gjorde. Jag tog fram planboken och kopte trojan.. haha yeaa...  det ar en tuptop med en blomma pa. Med tanken pa att jag precis har varit ute och sprungit sa har jag ingen ork att ta kort pa den, men ni far se den en annan dag. haha.

Oh my god vad allt ar billigt har i usa. Om man skall kopa en system kamera hemma i sverige gar det pa ca dubbelt sa mycket som att kopa den har i usa.. haha.. Har varit och kollat pa kamera till pappa.. yeaa.. ja har hittat den perfekta och underbaraste kameran ever.. haha yeaa.

Hoppas ni har det bra dar hemma i det underbara vadret, nu e jag verkligen avis pa er alla... det skulle inte forvana mig om ni e bruna och fina medans min farg flagnar bort fram min kropp.. haha..

saknar er,..

puss och love...

Antligen hemma!

Ojoj vilken vecka... Jag som har skrytit om att vi har haft fint vader och gud va USA ar bra.. shit, ja har sa fel.. haha... denna veckan har jag varit och campat i Aligani ca 6 timmars bilfard fran New Jersey. Det var inte sa roligt som jag trode det skulle bli! Det regnade hela veckan och blaste upp till stormvindar plus att vi hade aska och blixt bade pa natten och pa dagen. haha.

Min uppgift under campingen var att ha hand om barnen vilket inte var sa latt, Tims familj ville naturligtvis bara vara med barnen vilket gav mig ingen chans att ta hand om min uppgift.. sa allt jag gjorde under veckan var att tag med barnen pa toaletten och natta dom klockan atta pa kvallen... Vilken inte var sa roligt eftersom jag fick sitta i stugan helt ensam eftersom barnen inte kan sova ensamna pga att de kan borja grata osv.. yeappi... har ser ni hur varan stuga sag ut.. haha







De fyra forsta dagarna pratade jag knappt med nagon. Det kandes som om ingen trivdes och allat kandes obekvamt, speciellt eftersom jag ar en ny person som kommer fran sverige och forsoker ta hand om barnen.. Im the Nanny.
Allt borjade sa smaningom sakta ner och alla borjar tycka om mig.. yeaa... De pratat och sade flera ganger att jag var talare och att de aldrig kan prata sa bra svenska som jag kan prata engelska.. haha..

Inte nog att jag hade en skit vecka sa fungerade inte mina mobiler i skogen, sa ingen att prata med och ingen att kontakta.. haha.. Jag forskte sa ofta som mojligt hanga med till lilla staden for att mottaga mina sms.. haa... sjukt men det kandes underbart att fa kontakt pa min mobil.. haha..

Jag har lart mig att dela badrum och toalett med framande manniskor.. jatte ackligt men lat ga for denna gangen.. haha. Sedan har jag lite smatt lart mig att sma djur ar ingen fara, de kan inte skada mig.. haha men jag har fortfarande fobin for spindlar.. haha.
Under dagarna da de har varit bra vader att kunna sta utomhus utan att bli blot sa har vi spelat  can Jam. Det ar ett frispispel.. sjukt roligt och sjukt underhallande.. haha... nar dom tog fram det spelet visade det sig att jag har talang... hahah alla ville att jag skulle vara med i deras lag.. haha.. ja sager ju det, svenska tjejer ar nagot att ha.. haha...






pa bilden ser ni tva killar som spelar can Jam.. Han som star snett har precis kastat och forsoker att na den andra svarta burken som star en bilt bort.. haha dessa killarna omgicks jag med de tva sista dagarna.. helt underbara.. haha.. vi akte ut med deras roddbat och pratade.. mohaha..

Under kvallarna slog vi alla ihopp oss och hade middag.. Gud vad god mat vi hade med tanken pa att vi campade.. haha alla hus hade en dag var och bjod pa vad de hade att erbjuda.. mums.... jag fick bland annat smaka pa flera olika desserter och mat som ibland smakade blaa.. haha...

det var faktiskt ganska mysigt att sitta runt brasan som vi hade varje kvall... varmt och gosigt.. haha



Under dagarna sa forsokte vi alla vara aktiva och spendera tiden vi hade utan regn.. en dag akte vi till thunder rocks dar enorma berg var pa ett och samma falt.. haha jag forsokte klatra upp pa nagra berg, men jag lycklades inte sa bra.. haha vissa hade talang, men jag var tyvar inte en utav dom.. haha



Inte sa snygg bild, men jag hade pa mig mina klattrar skor och forsokte se campig ut.. haha.. lyckat eller inte?
Jag vet inte om du som laser min blogg vet hur det ser ut har i usa nar det aksar och blixtrar.. men jag lyckades efter ca tre timmars sittande pa en bank och fanga ett kort da blixten slog ner och belyste hela himmlen.. jag ar jatte stolt over kortet och jag hoppas ni kan njuta av den lika mycket som jag gor.. haha


Vi har aven fatt se ett riktigt djur som lever i skogen.. haha det var bara varan familj som lyckades tag kort pa den efterfragade bjornen som springer omkring i campingen.. hahah jag vet inte om ni ser sa bra, men det ar en riktig bjorn.. haha



coolt haha.. yeaa.. hur manga har sett en rikig bjorn i skogen... aja, mors lilla olle kanske, men inte jag.. haha

Jag forsoker sammafatta en hel vecka pa ett papper, hoppas jag lyckas fanga eran uppmarksamhet.. haha.. just nu sitter jag har och mar inte sa bra, har sprangande huvudvark och mar inte sa bra.. blaa blaa...
Imorgon aker tjejerna och tim till baseball match och jag o barbara ar ensamna hemma... far se vad jag skall hitta pa.. har lust att slosa pengar pa nagonting som ex klader.. haha... men som jag sade far se vad jag hittar pa.. haha

Om jag kommer pa nagot mer under veckan som gatt sa skriver jag det i mitt naste inlagg.. haha
som jag sade innan.. saknar er sa mycket...

massa pussar..
love Malin...

New York City!

Oojoj vilken dag. haha... inte nog med att det har varit over 40 grader och jag har varit inne i ny hela dagen. Har drukit ca 5 st vattenflaskor samt 2 millshake och en cola. haha.. mums...

Det hela borjade med att jag akte in runt tio tiden for att hinna kolla runt lite i New York. Planen var att skaffa fram tidtabeller samt kartor over hela Ny. Men ni som kanner mig vet att jag aldrig gor saker som behovs, utan strosar istallet runt pa stan. Tur som var hade jag Linnea med mig och hon ar som min lilla karta.. haha

Vi har promenerat i over sex timmar och letat efter butiker. Forsta butiken som vi gick in pa var naturligtvis Adiddas.. wow va snygga klader dom har dar inne. Ga in och kolla pa deras hemsida sa forstar ni vad jag menar.. www.adiddas.com.
Inne i adiddas hittade jag min snygga efterlangtade jacka oo alskar den jackan.. haha.

Under tva veckor har jag letat i alla olika butiker efter en manhattan protage vaska, det slutade med att jag fick soka pa natet efter butiker som har deras vaskor. Tro det eller ej, men det finns bara en vaskbutik som har deras vaskor och det var inne i NY. Herre gud vad vi letade efter den butiken. Den ligger vanligt centralt, men fortfarande lite off, men det slutade att vi hittade butiken efter ca tre timmars letande.. haha. (utan karta) haha..

Sa bilden nedan visar vad jag har kop i New York idag. this is my lovers.. haha



E dom inte snygga... haha.

Ok! Ni kommer verkligen inte tro era ogon, men som jag sade innan sa var det over 40 grader i Ny och alla svettades. Det gar inte att promenera nar det as sa varmt.. uach.. men vi lyckades med nod och nappe.. haha..
Sa jag och linnea blev bara helt overlyckliga nar vi gick in i butiker och naturligtvis nar vi hittade varan roda vatten sprutare.. haha.. sjukt roligt.. alla som gick forbi tyckte vi var helt dumma, but I dont care... vi kommer aldrig att traffa dom mer.. haha..



Jag ser skit arg ut, men jag skrattar sa jag haller pa att do... haha..

Ok, nu skall jag beratta nagot ni inte kommer att tro era ogon pa.. haha... Det var jag som sag detta och det var tack vare denna personens flickvann.. haha.. ojoj, jag hade sa roligt och samt att jag har pratat med personen.. hahah.. hon maste tro att jag var helt dum i huvudet.. haha..

Ok jag vet att ni sakert har kollat pa bilden redan, men det ar sant, jag har traffat och pratat med Lindsay Lohan.. haha helt sjukt.. ni vet att i alla skvallertidningar pratar dom om hennes flickvann, det ar hennes flickvann som tog kortet samt hallit i min kamera.. haha... aaa... min forsta kandis som jag traffat har i New York.. haha yeaa.. haha

Jag ser helt sjuk ut pa kortet men skit samma.. haha...



hahah... sjukt roligt.. ahahha.... jag ser ut som en femaring pa kortet.. haha...
Yeaa...

Sa ni alla vet att new york ar hem helt underbar stad som man vara i i flera timmar. Men seriost, det ar sjukt mycket folk och man kan verkligen inte undvika dom.. haha.. Om man hor svenska roster blir man helt overlyklig.. haha... yeaa svenskar i New York.. haha.. woho..

Aja, nu skall jag inte skriva nagot mera. Men som jag skrev i forra inlagget sa kommer jag inte att vara narvarande under en veckas tid eftersom jag skall aka och campa med familjen.. ahahah (uach jag ute i vildmarken.. uach..) men skit samma, det blir nog roligt.. haha.. men ni kan alltid na mig pa min mobiltelefon.. haha massa pussar.. och jag saknar er alla...


 puss puss puss puss



haha.. me in NY city... haha jag pratr samtidigt, men skit samma, jag e i NY..haha.

puss puss

 

ohhh sa underbart..

Ojoj vilken dag! Jag har haft sa roligt och allt har varit sa avkopplande. Idag har jag varit ledig fran barnne och inte gjort nagonting, tills klockan blev tva. Da J.p kom och plingade pa. Vi bada akte till deras hus och badade i deras pool.
Hans mamma ar helt underbar och bara pratar med mig, hon sade flera ganger att jag var trevlig och overlycklig att jag kom over under dagen.  Efter det konstigt nog ville hon att jag skulle prata med en av hennes vanner som hade bott i sverige i tva manader. Hon hade bott ngn stanns langt upp i landet, kommer inte pa vart. Under den tiden larde hon sig ingen svenska och kunde knappt saga hej.. haha men jag larde henne det igen.. haha.. sa gulligt..

Efter att vi hade badat i poolen akte vi ivag for att gora massa arender at honom, han hade planerat dagen sa att jag kune hanga med och kolla vad man kunde gora har i omradet... vi promenarde runt en liten by som var sa sot, hade sma butiker och en resturang.. ni skulle ha sett det, de hade aven ett vattenfall som var sa vacker. Synd att jag inte tog kort, men ville itne skamma ut mig framfor honom. haha.
Inte nog med att han ar en underbar kille, han bjod mig aven pa glass.. ooo va gott, riktig glass med riktiga bitar i.. mums.. haha jag tror ni alla ar avis dar hemma.. den glassen var sa god.. hahha.

Inte nog med att dagen har varit sjukt bra sa har det aven varit over 40 grader har. Sa vi var tvugna att bada i poolen igen. Inte nog att han ar snygg, hans bror ar lika snygg.. haha vi borjade kasta amerikansk fotboll i poolen tills askan kom. ojoj.. inte lite dunder och brak.. haha
Eftersom vuxna har sagt att det ar farligt att vara i vatten nar det askar sa tog vi oss upp ur vattnet och gick in i huset.. nagra minuter senare kom varsta stormen som drog ner alla utemobler och blixt och aska kom farande med vinden. Tur som var att vi satt inne.. haha..

Bade jag och J.p aker ivag nasta helg, sa ni kommer itne att hora ifran mig pa en hel vecka, men jag hoppas ni klarar er bra utan mig. Ni vet att ni alltid kan na mig pa  min mobil om ni undrar nagonting.. haha jag intalar mig sjalv att allt kommer att bli bra och  inget kommer att handa... haha.. skall fundera over spindlar och forsoka ta tag i det. hehe..


OOOO jag saknar er sa mycket dar hemma just nu! jag vill ha alla nara och kara brevid mig och bara kunna prata och vara nara er. oo..... saknar er... och jag hoppas ni vet att jag alskar er alla...

nu skall jag ga och lagga mig, haller pa att do av trotthet... haha

massa pussar


Malin Backner


sol vind och vatten!

Jag kan fortfarande itne tanka mig att ni har daligt vader dar hemma. Jag borjar faktiskt tycka synd om er. Har kan man knappt vara utomhus foren man svettas ihjal. Luften ar kvav och det kanns som om det hanger aska ivadret, hoppas ni vet vad jag menar. Sak samma, som jag har sagt sa har jag haft barnen i tva hela dagar.

Idag har det inte gatt som jag har velat, kanns som om dom inte lyssnar pa mig. De har tydligen egen vilja och den skall komma fram. haha. Men som jag har sagt innan, vem ar det som ar bossen? DET AR JAG. hhaha.
Idag har varit en langsam och utsliten dag, det hela borjade med att jag inte har sovit pa hela natten. Jag kanske inte borde skriva detta, men jag har sadan fobi for spindlar. Om jag far syn pa en spindel sa ser ni inte mig mer. Men nar barnen ar med maste jag ta hand om dessa ackliga kryp och jag klarar inte av det.
Inatt dromde jag att jag hade en stor spindel pa rummet och att den skulle falla rakt ner pa mig. Inte nog med det, jag hade koldfrossa pa morgonen, sa jag log och skakade och fros hela morgonen.

Ni far inte tycka synd om mig, jag lovar att ni sitter och skrattar for tillfallet, men jag tycker faktiskt detta ar valdigt allvarligt. Jag maste ta tag i fobin till spindlar. Kan inte tanka att jag sade det, men det ar ett maste. Jag sager inte att det skall handa nu, men nar jag blir aldre skall jag inte vara radd for krypen mer. (skall se om det gar)

Imorgon skall jag traffa en kille som bor precis nedanfor varan gata. VI skall ta det lungt och bada i deras pool. Jag har inga barn att ta hand om och kan bara tanka pa mig sjalv. Darefter skulle vi utforska new jersey. hehe. Kul.
Pa fredag skall jag forsoka ta mig till Ny. Hoppas jag lyckas..

Om ni undrar nagot eller vill bara skriva hej sa gor det. hehe.. saknar er alla..

massa  pussar


Malin Backner


En Mus i vart hus!

Ok, forst skall jag forklara vad jag menar med rubriken. Ni tror saker inte det ar sant, men det ar det. Dom har en mus i deras hus. En lite SOT MUS.. Jag skamtar inte nar jag sager att den ar sot. Det var for cirka tio minutersedan jag for forsta gangen fick se musen. Han/hon sprang framfor mig pa golvet. haha. Jag tror den springer och letar efter mat. Funderar pa om jag skall mata den, (kommer jag aldrig att gora) eller om den sag mig som en stor ostbit.  haha...

Idag har jag varit helt ensam med barnen, barbara akte ivag kl sju i morse till Ny och Tim akte ivag till jobbet. Sa idag har jag varit bossen. Ett tag hade jag det lite jobbigt, hade ingen anning om vad jag skulle gora med dom. Vad vi skulle leka osv. Det har varit jatte fint vader och da maste man bara vara ute.

Vi borjade smatt med att ta fram utomhus farg, da barnen far mala pa asfaleten precis vid garaget. Sjalv kom jag pa iden att borja mala upp en vag dar de kan ta sina cyklar, eller varfor inte deras Jeep.. (mini jeep). De tyckte det var skit roligt, sa jag tog fram stop skylten och gjorde ett overgansstall och jag var en trafikant som gick fram och tillbaka over vagen. haha...

Darefter tog vi en promenad i en timma och tro det eller ej, barnen var sa trotta efter den resan. Seriost, det gar inte att vara utomhus. Luften ar fuktig plus att det ar over 35 grader. Nastan sa att jag far solsting. Hoppas det blir regn snart sa att vi alla ar inomhus.  haha. fy vad jag ar elak.

Efter promenaden blev det lunch, vilket barnen fick bestamma. Idag fick jag tillaga makaroni and chees haha. mums, det ar saaa gott, men det kanns som om det ar for mycket fett i den. men men skall icke klaga.. mums.
Ni undrar saker varfor jag inte valde att direkt ga til poolen om det nu var sa varmt ute, VI HAR TROTTNAT PA ATT BADA I POOLEN. haha.. later inte det konstigt.. det tycker jag iallfall. men men,. eller jag har inte trottnat pa att sola och bada, men att vara runt omkring pool omradet at ganska trakigt. Vi alla kommer formodligen over det stadiet, men men. haha.

Till sist maste jag bara berattta, SHIT var svart det ar att tillaga amerikanska pannkakor till middag. Herre gud, det ar en helt annan ingridiens och den ar typ 5 ggr tjockare an varan hemma... jag lyckades branna en, men barnen alskade dom.. Tro det eller ej, men dom alsksar allt jag lagar..

Nu skall jag inte trotta ut era sma ogon med att skriva mer..
Jag hoppas verkligen pa att ni far battre vader dar hemma, jag vill ju inte komma hem svart medans ni ar vita. (vilket ar typ tva manader kvar.. haha)

Massa pussar

Saknar er alla.

Allt i ett!

Vilken dag, idag har jag och hela familen inkl pappan vart ivag pa ett tivoli. Eller det var egentligen inget tivoli, utan mer som skara sommarland. Eftersom Booh har en sorts sjukdom och att kroppen inte tal sa mycket bad sa beslutade vi oss for att enbart aka atraktionerna.

Jag vet att jag e dum, men jag glomde kameran hemma. Kanner mig jatte elak, men det kandes helt ok att inte ha nagon vaska med mig. haha. Skit samma. ni kommer enda snart fa se andra kort fran nagra dagar i usa. Bland annat nagra dagar i Ny city och nagra dagar i poolen.

Just nu ligger jag i sangen och skriver detta inlagg, min hjarna sager att jag skall lagga mig, men min kropp vill bara ut och rora pa sig. Sa imorgon har jag massor att planera. Skall bland annat aka ivag och handla lite sma saker. Som bland annat springhorlurar till Ipoden, samt en dagbok och jag hittar alltid nagot att handla.

Pa tisdag till onsdag har jag hand om barnen helt sjalv. Hoppas att dom lyder mig.. skall forsoka att inte vara sa strang. Dom ar underbara, men dom forsoker lura mig till att fa va dom vill ha. Jag e inte dum och sager ifran. haha.

Aja, nu e min hjarna tom och jag vet inte vad jag skall skriva mer. Men jag hoppas att ni kommer att njuta av bilderna som jag lagt upp nedanfor. 

Ha en fortsatt trevlig morgon/dag..

Jag precis utanfor kopcentret.. Jag har pa mig min nya klanning.. yeaa..vantar pa att taget skall komma.. haha.
Jag inne i NY city


Detta e nagra av killarna som jag var med under fredagskvall.
Helt underbara och hur goa som helst..



Malin Backner 


Pool guys.. mums...

Hej hej hej hej..

Hoppas ni alla har de bra hemma i sverige.. hehe... har har vi sol och det ar runt trettio grader.. usch.. hatar varmen.. haha.
Ni undrar saker hur jag hade det i Ny city, ja hade de jatte bra. Vi promenerade, promenerade och promenerade genom hela manhattan.. men enbart pa okanda gator.. Eftersom vadret var daligt sa blev de inget shoppande... usch... men de kommer.

Ja har antligen friheten att ta bilen vart jag vill aka.. ja tar tripp till kopcentret, koper mat osv.. kanns jatte bra.. Det e lite anorlunda att  kora en MBW nar vi har en mini golf hemma. varje dag ja sitter i bilen har jag en okand manniska i huvudet som sager, krocka in, kor forsiktigt och ta det lungt.. haha...

I torsdags var Linne pa besok och vi bada lag i poolen och slappade och halvsov.. tro det eller ej, men tva skit snygga pool killar kommer in i stangslet och borgar att rengora poolen... vi pratade massa skit om dom pa svenska och skrattade, mendans dom stod och pratade engelska och fattade nada att vi pratade om dem.
Min kara barbara kommer ut och borgar prata med killarna och fick direkt napp pa att dom skulle ta med mig pa en fest som var dagen efter.. Barbara gav honom mitt nummer och da var det bara att vanta och se om dom skulle ringa mig.

Ojoojoj... kollade min mobil hela dagen.. ja och barbara var orolig over om att dom aldrig skulle ringa, och hon hotade med att avskeda dom om de inte skulle ringa mig.
Runt sju tiden pa kvallen ringer min telefon och det bar Brad. (pool killen). Han ville saga att han hamtar upp mig klockan 8, vilket visade sig att bli klockan nio istallet.

Tva snygga killar sitter i bilen och ler nar jag kommer fram till bilen och sager hej. Barbara och hennes vannina gick fram och forhorde killarna vart dom skulle ta mig och aa, allt som dom behovde veta.. haha dom skamde ut mig lite men sak samma, dom var as trevliga..

Vi spelade spel, drack lite och hade hur trevligt som hellst.. Om ni har sett amerikanska filmer eller dokumentarer sa ser ni amerikanska muggarna.. dessa muggar hade vi... Ja kande mig sa amerikansk.. haha.. skit kul..
Tro det eller ej. men vi sov inte pa hela natten.. sa nu e klockan sju pa kvallen och jag har inte sovit pa tva dygn.. men skut samma.. haha.. ja hade en underbar kvall och kommer aldrig att glomma den. Tjejerna som traffade gav mig deras facebook och nagra gav mig deras nummer.. Hoppas bara pa att dom kommer att ringa mig igen.

Detta skriver jag inte for att skryta, men iallfall. De manniskor som jag har pratat med inkl barbara tycker att jag pratar jatte bra engelska.. oo.. mitt sjalvfortroende hojs och jag kanner mig annu sakrare pa spraket.. jag mar bra och har det jatte bra, forutom att jag e as trott..

haha.. saknar er alla dar hemma..

massa pussar

love ya..

Malin Backner

NY

Hej hej hej..

Till och börja med skall ja förklara varför min blogg är så konstig.. detta beror nämligen på att ja inte har någon å ä ö på datorn hemma hos barabara!... hehe.. så nu har ja sagt de.. hehe..

Just nu är jag med LInnea i själva huvudstaden New York.. Medans hon är inne i duschen passar jag på att skriva lite på bloggen samt att kolla mina mail. Vi har gått runt omkring NY och tittat pratat och aa, bara pratat... Det är så härligt att äntligen få prata svenska med en person som står bervid mig och inte bara en som är på andra sidan jordklotet.. haha.

Idag är det 4 july, deras natinaldag.. Som jag sagt så passar jag på att träffa linnea under denna helgen.. det är såååå varmt här inne, ja håller på att dööö.. usch.. haha.. ja vet att ni har det bra där hemma, men här är de typ 45 grader utan vindar osv... fy fy fy... men men, ja ska inte klaga.. haha..

Ikväll skall vi till en grillfest med några av Linneas vänner. Ska bli så roligt att träffa dom, hon har berättat så mycket om dom.. hehe... återigen skall ja försöka prata engelska med okända personer.. haha lika roligt varje gång..
Olyckligtvis är alla butiker stängda idag pga deras nationaldag.. men mne, ja kommer att komma tillbaka.. var säker på de.. ahah

Ni kommer absolut att få höra hur mina dagar har varit här i New York.. hehe..

tro det eller ej.

Ni kommer aldrig att gissa vad ja har gjort idag... Idag har ja for forsta gangen kort helt ensam i USA... Ja tog en svang till ett kopcenter... Om vi tycker att Nordstan e stor, skall ni se det jag var pa..
Jag sag fram imot att ga till nagra speciella butiker for att kopa hem de nodvendigaste.. salva osv.. men inte att ja skulle hitta en sadan snygg klanning.. ni kommer att fa se den en dag.. skall ta kort pa den.. Detta skriver jag inte bara for att skryta, men jag kor runt med en BMW... yeaa... den e saaa harlig.... ni ska bara veta.. hehe

Iallfall.. ja vet att manga som laser denna blogg e nyfikna pa hur huset ser ut och allt runt omkring.. ni skall antligen fa reda pa de.. Ni kommer avena tt se stranden som vi var pa i forrgar.. hehe... Det kandes som om vi var i Miami... hur fint och harligt som hellst.. hehe..


ok.. e ni redo..?

                                                                       DETTA E BOOH 4 YEARS OLD


                                                                        Vardagsrummet


Poolen

Koket



Jag och Emma 7 years old


Me on the beach, are going to surf


Jag forsoker komma ut, men vattnet drar mig till land.

Om ni undrar nagot sa e de bara att saga till.. Bild pa huset kommer inom kort... just nu oser regnet ner over usa.. men de kommer att ordna upp sig till imorgon..

Imorgon kommer ja aka in till NY och traffa Linnea.. oo cant wait. 
Love ya all..


adventure!

Hahah... ojojoj.. nu vet ja antligen vagen till supermarket och the mall... hehe sa svart e de inte.. men problemet e att ja aldrig har kort dit ensam.. men de loser sig nar den dagen kommer.. hehe..

Ni kan aldrig gissa vad som har hant idag.. pa morgonen va vi tre ute och handlade mat osv, da vi plotsligt kom pa att ja inte har nagon mobil har nere.. Sa vi gick in till en mobil butik och kopte en mobil. Sa nu har ja ett mobilnummer och en mobil har.. jatte bra.. yeaa...  ja kan saga att dom som salde mobiler kunde nada om den branchen shit, de e inte samma som hemma.. haha..

Ooo ni kommer aldrig att gissa.. vi har typ vart i poolen hela dagen da ja gick och kollade till min mobil.. tro det eller ej, min syster har kommit hem fran greek.. hehe... vi pratade jatte lange i tel och da ja plotsligt kom pa att hon har en cam i datorn.. ja fick bade se caroline, pappa och lilla freddan i cameran... naw... jatte gulligt... saknar er.. Min syster kommer snart komma till mig.. yeaa...

Ja va pa overvanningen da barbara ropade pa mig. haha hon hade pratat med deras grasklippar kille och undrade om han kunde ta med mig ut ngn dag och traffa andra ungdomar i narheten.. hehe. han hade tydligen spanat in mig nar ja stod pa altanen och han sade direkt ja.. Barbara gav honom mitt nummer och han sa att han skulle ringa mig.. ja tror inte de, men om de hander sa hander de.. Om han inte ringer kommer han inte ja nagot jobb kvar sade barbara.. haha.. det e gulligt..

Hoppas ni forstod vad ja menade hehe.. isf e de bara att ringa mig,.. haha..
Nu skall ja upp och ta ett varmt bad och inte gora nagonting.. Tim har precis kop hem gitarr hero och sitter  och spelar de just nu.. ska bli roligt nar ja forsoker de... haha..

ha de bra dar hemma.. love ya..

Malin Backner

RSS 2.0