julklappar, julstäd och lilla julafton!.

haha.. fattar ni, snart är det jul!.. för en gång skull så har jag fått en liten julkänsla.. vet ni varför????? FÖR ATT DET SNÖAR!

Mamma o pappa är iväg så jag är ensam med hunden!. jag har städat slått in massa paket och fixat mina konster med snörerna =).. heheh
Nu har jag lite tråkigt och skall snart ut med vovven i snön :D han blir sååå lycklig av att springa lös i snön.. jätte gulligt..

Men under tiden som jag sitter och slappar så har jag faktiskt haft lite roligt med kameran och kollat på lite gammla kort samt tagit nya.. haha.. kul =)..


Tänkte att det snart är jul så jag bjuder på lite nya och gammla kort =).. haha






gooood juuulll =)

Snnnnart är det jul!

Herre gud!.. snart är det jul!...

Snön lyser vitt på taken endast tomten är vaken! =)

Jag älskar snön, herre gud va roligt det är att gå ut och bara gå när snön ligger på marken!.
Inatt var jag ute med hunden med tanken på att det snöade.. jag tror att jag mer tyckte om det än freddie. hehe.. men roligt var det!

Nu sitter jag här och funderar på vad för paket jag har kvar att köpa. men hmm.. ibland kan det vara väldigt jobbigt =).. tyvärr så kan jag inte skriva vad eftersom jag har människor som läser min blogg.. dock vet jag inte villka. haha

Idag skall jag inte vara tråkig med att skriva bla bla bla saker. =)
Ville bara säga

Att det snöar.. =)

//Malin Backner

varför ska man stressa?

Shit, snart är det jul!. det känns som om det var julafton igår. Gud vad tiden går snabbt!. Jag sade till mig själv idag och även till andra arbetskompisar. Jag är snart 21 år gammal!.. herre gud, jag går ju snart i pension.. hehe.
Nee men jag är snart 21 år och bort fortfarande hemma!.
 Jag har det sjukt bra hemma och jag lever mitt liv som en vanlig tonåring. Börjar fundera på om jag skall flytta eller inte. hehe. Men jag vill, jag vill ha eget och känna att detta är mitt hem!. Vad jag har märkt med mig själv är att jag är sjukt kräsen när de gäller lägenhet men eh, det kan man ju inte vara. Det är stört svårt att få tag på en lägenhet!.
Det som jag brukar säga om bilar.
-den första bilen man köper som ungdom skall vara liten skabbig och heter bettan.. haha börjar fundera på om man ska tänka på samma bana när det gäller lägenhet. hehe

Nå ja, tillbaka till verkligheten. Nu ligger jag i min säng och skall snart sova. Är inte trött än med att jag vet att jag får sova hur länge jag vill imorgon! Imorgon blir de stress med julshopping. Skall handla mamma, pappa, syster, kussiner och alla deras julklappar imorgon.. Jag älskar att shoppa, men hatar när det är mycket människor omkring mig!. Tror du att det är mycket människor ute imorgon? ????? hahaha

Uach.. nu har denna veckan gått och snart kommer det en ny! med en inkl julafton!.. nice.

massa pussar

//Malin Backner

RSS 2.0