en klapp på axeln!

Guuud vilken långsam dag det har vart idag. Inte nog med att jag har jobbat, nu sitter jag även ensam hemma och slappar!. Mamma o pappa är hemma hos carro (syster) på middag med sin sambos föräldrar. Jag var bjuden men kände av att mamma o pappa kanske ville känna sina (blivande) svärsons föräldrar. =).
Jag tar inte steget före i deras förhållande.) neeej.

Så som sagt var, nu sitter jag i soffan och har mitt trådlösa tangentbod i knät och skricer på våran tv skärm. Man kan ju skryta med att jag har en enorm skärm som dator idag. Jag har bland annat tittat in på youtube och samt tittat på film. En sam som var fruktansvärt onödigt av mig, det var att köpa massa godis, Jag har nog ätit ca 3 bitar eller något liknande. Jag är nöjd med att små äta godis lite då och då istället för att möla i mig allt på samma gång. (en diktig flicka)

Angående min lilla rubrik är pga att jag har vart fruktansvärt duktig idag. Jag har inte bara jobbat utan även lyckats koppla in allt till tvn. utan att jag behövde ringa någon eller typ slå sönder datorn (som jag nästan gjorde förra gången). Det som är tråkigt med allt det är ju att man inte kan titta på tv samtidigt. Men det är faktiskt fruktansvärt härligt att ha en stor skärm. =)
Inte för att skyta på skärmen så är jag faktiskt nöjd med mit liv, väntar på att mamma o pappa ska ringa och säga att de vill bli hämtade. Det jag tror är att dom kommer komma hem med hjälp av våran kära lokaltrafik. Troro dock inte dom vet vilken spårvagn som går hem. men men spänningen lider vilken tid de kommer hem!


Nu ska jag ut med hunden och sedan ska jag nog lägga mig i sängen med öronen på vift om mobilen ringer.
Jag hippas ni alla har haft eller har en underbar helg och inte täker på alla andra som jobbar =)
Imorgon är de advent och då ska ju alla ljusstakar upp.. herre gud, snart är det jul!.. PANIK.!


massa pussar och kramar

- är du nöjd (ja) är du Onöjd (nej) är du nöjd nöjd? jaaa jaaaa

hahah

jag verkligen älskar den meningen.. försök att säga den snabbt... ahhaha

Oj vilken kväll =)

Shit vad kul man kan ha det!. Om du inte redan har listat ut så var jag ute igår!.. kände mig inte speciellt snygg under kvällen men eh.. de stoppar ju inte mig!.. hahha

Först var vi på en resturang där vi firade jennifer 20 år!
Vå åt tre rätters middag.. mums och helt underbart god mat =)...

efter det så gick vi till bryggeriet där vi drack en urgod dring med passoa!.. :D mums....
därefter mötte vi upp våra kära arbetskamrater.. herre gud vilket gäng.. haha dock så gick vi till valand där man tappar bort alla!.. men eh.. det skiter jag i!.. om man hör en bra låt, klart man sticker dit o dansar.. haha
dance is the shit!. =)

väl på kvällen så missade jag min sista spårvagn och eftersom jag själv bor i frölunda ville jag inte ta en taxi hem helt själv utan jag hände med bella hem, där restrerande människor hängde på!.
Vi sjöng singstar dansade samt slappade..
Runt halv sju lade sig alla sig ner och sov medans jag lyssnade på alla killars körsång i snarkning:D haha så klockan halv åtta så började jag sakta ta på mig ytterkläderna och dra mig hemmåt!.
Jag försökte väcka bella o säga att jag traskade hemmåt, men jag lyckades inte.. haha hon var så söööt =) haha
Hmm här står jag mitt ute i ödemarken dvs backa och hade ingen anning om vart bussen gick.. började gå och vips så lyckades jag komma hem runt halv åtta!

När jag väl kom hem så satt min mamma i soffan och sade god morgon! medans jag kom hem satte mig framför soffan och tittade på biggest looser!.:D runt nio tog jag en bit macka och sedan gick jag o lade mig.
klockan ett så väckte pappa mig och kastade in massa lekssker i sängen och samt att en hund hoppar upp i ansiktet
Väl i sängen så tar jag tag och ringer OPC och frågar om de e ok att jag kommer in och jobbar..:D och wolla!..tre timmars sömn och där sitter jag på jobbet och jobbar!.. =)

guuud vad jag känner mig grymt duktig..:D
klappar mig själv på axeln :D haha

Hes, förskyld och halvsjuk!

Nu sitter jag hemma med mamma brevid mig. Vi sitter och diskuterar julen!.. herre gud vad tiden går fort! om ca en månad är det JUL!. som vanligt så frågar mamma mig vad jag önskar mig i julklapp, och den samma svar får hon varje år.

JAG VET INTE!

haha... inte roligt, börjar fundera på om jag skall önska mig massa saker till mitt hem ex. elvisp osv. tråkiga saker men det är ju ett måste. men men, jag kommer alltid på vad jag skulle kunna önska mig efter julafton, men då har jag alltid min födelsedag som kommer två månader efter julafton.

nog pratat om julafton. som ni kanske vet har jag ju vart utomlands, helt underbart!. satt vid stranden och solade nästan varje dag. Dom dagarna vi inte var i stranden så åkte vi till Kairo och tittade på pyramider och red på kameler. det var verkligen något jag kommer minnas i hela mitt liv.
Men bara för att jag vart utomlands så när jag kom hem fick jag världens förskylning samt att jag ligger hemma sjuk nu!.  fick ett urgulligt meddelande från jennifer idag som stärkte min underbara dag.
Hon kallade mig min lilla ärta.. haha hade totalt glömt av det!. =) hahah.. inte för att ni förstår men det är en sak mellan mig o jennifer.. haha

Så nu har jag haft mitt skratt för dagen och var bara tvungen att lägga upp denna bilden!. hahah detta är till dig Jennifer... enbart dig =)



RSS 2.0