bambi på hal is!... yes :D

hahha
shit, va roligt det är att vara ute och gå när det är sådant väder. Jag är seriöst bambi på hal is!. Konståkning har jag sjukt bra balans, med hopp och piruetter. Men när det kommer till skor och is, herre gud... ni ska bara se mig!.

Mammao ch jag tog en sen promenad idag, vi båda gled iväg och freddie sprang som vanligt =).. haha
När vi kom en lite bit så mötte vi på en polisbil som stannade lite längre bort och började prata med en människa. De pekade upp mot bostadsområdet.
Naturligtvis så kommer lilla nicke nyfiken fram till mig och skall försöka springa efter poliserna för att se vart och vad som händer. hehe.. dock så har jag en liten seg mamma som tar år på sig att gå ner för en backe (det är inte alls halt ute) heheh.. så jag hann inte se vart dom gick

Tragiskt.. haha

Aja, nu ligger freddie breve mig och ber mig att gå o lägga mig!.. haha


Puss haj =)

Varför ska folk tro sig så mycket!

Herre gud, nu kommer jag att börja klaga igen.  Idag har jag vart med om massa saker, dvs att alla klagar och att alla trycker ner alla andra medmänniskor.

Orsak:

Jag och massa andra personer satt på spårvagnen i tystnad och ca 50% av alla satt och läste tidningen. Plötsligt skriker en person till
- japp då vill jag se era biljetter!
Han tog upp sin biljett montor och trodde sig så mycket att han var mycket bättre än alla människor. Eller man kanske skall yttrycka sig såhär att vi alla människor som visade upp våra bussbiljetter var dom olagliga (SOM ÄNDÅ HAR BETALAT FÖR ATT ÅKA SPÅRVAGN)

Seriöst, de vore ju vara tacksamma att vi väljer att åka med vässtrafik och inte bil!. Nu börjar man starkt tvivla på de. Dock har man ingen bil så det blir ju inte något vidare val, men hallå VÄSSTRAFIK de borde visa lite mer att de brur sig och borde tacka dom som betalar och sköter sig när man sitter på spårvagnarna.

Uach! jag blev så sur!. För de människor som känner mig vet att jag alltid är en glad person som gärna säger hej och tack. Men denna personen visade ingen sympati och sade tack!..

Visst alla kan ha en dålig dag, men herre gud... jag är ju bara en tjej med ett busskort!..


haha

Aja.. vissa dagar har man klagodagar.. haha

//Malin Backner

Oj ojoj!

Herre gud vilken underbar ledighet!.

Nu sitter jag hemma och slappar framför tv:n med min hund brevid mig. Men det är någonting som jag saknar. Något som jag verkligen har velat göra i flera dagar. Det är att gå på bio. Men lika tråkigt som vanligt så orkar jag inte ringa någon och fråga om dom vill hänga med på bio. Det som stoppar mig är att jag börjar super tidigt imorgon!.   (jag är en as trött människa på morgonen) haha.

Så nu sitter jag i sängen och skall tittar på sisters act 1. Den är helt underbar. Älskar när det är sång i filmerna.. Jag är kär i denna filmen.. kan sitta och gråta så fort det kommer en bra låt =).. hehe
Jag vet, jag är en tönt! =)

Men ni som läser bloggen.. Sätt på kanal 5 nu så skall ni se =) hehe


RSS 2.0