Host, prosit och atchuu!

Denna veckan har inte vart så underbar!. Har vart hemma sjuk!.
Man kan ju inte säga at tjag har vart sjuk sjuk utan jag har haft sprängande huvudvärk samt att jag inte har sovit NÅGONTING under nätterna. (konstigt)

Men men.. imorgon har jag iallfall tänkt mig att ta mig till jobbet. kan ju inte bara sitta hemma och inte göra någonting. men men.
Jag blev helt överlycklig när mina vänner till mig undrar vart jag har tagit vägen, vart jag är och hur jag mår!. det är dock lite roligt att retas o säga att man har blivit uppsag, men icke sade nicke.. de gick inte på de! = )

Aja, som jag gjorde igår gör jag jag även nu!.. dvs lagar mat!
Jag har själv kommit på att jag tycker det är as roligt att laga mat!.. inte bara mat utan även kakor och bullar. ( jag vet att det är flera som har komenterat mina kakor på jobbet, men tycker man saker är roligt så skall man ju göra de) haha.
Det tråkigaste med det hela är att man blir tjockare.. haha áttans.. men men får la bli flera dagar på gymmet... haha vilket jag aldrig gör..

Inte för att deppa eller ngt men attans vad jag har ont i min rygg.. jag har ingen anning om vad det kommer ifrån. Idag när jag kom in med hunden efter en promenad.. jag kunde inte sitta eller stå!.. självklart kunde jag ju inte heller böja mig förutom att känna en smärta som tär igenom kroppen.. sjukt!.. men jag funderar på om det kan ha ngt med att jag inte gymmar... men hmm!.. haha

Aja.. nu skall jag ta tag i maten.. innan den bräns vid =) hade ju blivit sååå tråkigt (pizza... mums ) haha

köössss haj =)


Kommentarer
Postat av: Caroline

Du vet att du får baka och laga hur mycket mat som helst här ;) bara att säga till? Och du har nyckeln!!

Puss

2010-03-05 @ 21:15:44
URL: http://carolinebackner.blogg.se/
Postat av: Caroline

Du vet att du får baka och laga hur mycket mat som helst här ;) bara att säga till? Och du har nyckeln!!

Puss

2010-03-05 @ 21:16:41
URL: http://carolinebackner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0