=)

visst är det helt sjukt! först vara helt död på jobbet till att få ett skrattanfall från ingenstanns =( =) Alla  tyckte säkert jag var helt sjuk som skrattade åt alla vykort från Tyskland (ni vet varför) hehe :D men det är faktiskt väldigt roligt.

Jag har faktiskt inte så mycket att skriv, hehe men gör de för att reta personen som dampar sig på min blogg och även min syster! hmm undra vem det kan vara hehe =)

Ha en underbar dag

Kram


Malin Backner


Flygresan hem från New York

Jag ska börja med att säga att ni absolut inte behöver läsa detta inlägg, kommer säkert bli jätte långt och krångligt.

Min flygresa hem skulle egentligen ta 12 timmar men.....

Väl på planet i JFK flygplatsen satt planet fast i tre timmar pga för många flygningar och att det var kö för att komma upp i luften. där sitter jag medveten om att jag kommer att missa mitt plan i London pga av förseningen. På min högra axel sitter en Engelsk kille som var jätte trevlig som också missade sitt plan, han var min ängel för tillfället, vi hade flera samtal om varandras länder osv. *skratt*. Väl på flygplanet i london så mötte ett par som var svenskar som också egentligen skulle med planet till Göteborg, jag frågade dom snällt om jag möjligtvis kunde hänga på dom o prata med bolagen om möjliga flyg hem. Som sagt var Helt underbara männsikor.

Flygbolagen hade tyvär inte hunnit med att tänka så långt att människor vill hem efter sin resa så dom tog ut på tiden och det slutade med efter tre timmars väntan att vi fick ett flyg som skulle gå kl 16,50 (svensk tid). Som tur var fick vi tjöta oss till matkuponger *mums* åt iofs itne så mycket men de va iallfall ngt.
Hittade ett vilorum där vi gick o la oss i ca tre timmar, men som enbart en timma. När jag vaknade oc kollade på tavlan så stod det att vårat plan var försenat till 17,30 lyckat. Det visade sig redan då att vi även kommer att missa våran plan i köpenhamn. ( kan man få mer otur) Där stod vi alla tre och undrade hur vi skulle göra. Om flög till Köpenhamn och missade de planet fanns det ingen som kunde stå för kostnaderna där nere eftersom Vigin bolaget inte fanns där. Efter att gaten hade kommit upp på tavlan så sprang vi dit och pratade med personalen. Det visade sig, tack vare att de planet var försenat dvs SAS plan så stod de för alla konstnad för att komma hem.
Vi kunde få mer otur, planet lyfte inte kl 17,30 utan snarare 18,15. Väl på flyget uppe i luften berättade flyvärdinorna att vi skulle hinna om ni springer till incheckningen för att dom håller planet åt oss. Visst säger vi och håller hoppet uppe. Vi springer som galningar till incehckningen där de står en jätte sur tant som berättar att dom har stängt och kan inte ta emot några fler och hänvisade oss till en kö där vi skulle få bekräftelse om ett annat flyg eller hotell.
Väl där i kassan står en jätte trevlig tjej som ringer upp ngn. Vi förklarade för henne att alla som hade kommit efter oss också skulle med de planet. Hon lade på luren och skrev bara lapparna för oss tre och sa-
- ni har 5 min på er att springa till Gate C3. Ojoj, tre allerta ungdomar springer genom hela cflygplatsen och kommer äntligen med de planet. PGA att det också var försenat. O där kom våran tur tillbaka. Då kunde vi äntligen slappna av och ta de lungt.

Det slutade med att jag kom hem kl 10,10 till Landvetters Flygplats. Kan ni tänka er att jag egentligen skulle flygithem på 12 timmar, att det slutade med 29 timmar. trevligt eller?

Min sista replik.

- Tänker inte flyga på ett tag iallfall.


Malin Backner

Min tid i New York

Förlåt att jag inte har varit så aktiv med att skriva på min blogg, men jag har inte haft tid, hoppas ni förstår det. Men iallafall,  Vad kan man säga. Jag har varit i USA och även inne i New York. Denna veckan har varit fantastisk. Jag har varit med om så mycket. Första helgen inne i NY vad så häftigt, det är sant att det ryker från brunnarna, folk ser ut som dom ser ut och sist men inte minst amrekaner. Jag trode jag skulle få se mer feta amrekaner men icke sa nicke, det man har sett är aaktiva smala amrekaner som är ute och spinger.

Det jag har varit med om inne i NYC är att jag har gått in i en stolpe, snubblat påTime square och sett världens största fyverkereier. Igår vad det deras nationaldag här, man kan säga att det finns inget land som älskar sitt egna land så mycket som dom gör här. Det är ganska roligt att se på.
Igår vad jag och caroline inne i NYC och tittade på deras pampiga fyverkerier då det helt plötsligt vräkte ner. Ojoj tur att man hade paraply med sig. På vägen hem öste det ner mer och även blixtrade så bort med paraplyet och av med skrona. Kan ni gissa hur blöta vi blev.

Idag åker jag hem, men jag kommer hem imorgon dvs på fredag. Det ska bli härligt med sin egna säng och sina egna grejer, känns som om jag har varit borta för länge hemifrån. Hoppas det blir fint väder, hatar att flyga i dåligt väder.

Akta er där hemma. Snart kommer jag.

Puss och kram

Malin Backner

RSS 2.0